Adrienn Szabo, Angered (Göteborg)

Tel mob. 0708-808717

Email: addes.ragdolls@gmail.com

Kontakta mig

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt med mig och prata katt, kan du skicka ett mail från formuläret nedan.
  

 


 

Här kan du som köpt katt av mig lämna en referens

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Referenser

Antal inlägg: 1

Namn: Familjen Johansson
Tidpunkt: 2022-04-18 20:41
Vi har köpt två ragdolls ur Adrienns katteri, en hona 2021 och en hane 2022. Det är med handen på hjärtat det bästa vi har gjort. Vi rekommenderar alla våra familjemedlemmar och vänner som är sugna på att skaffa katt att vända sig till just Adrienn. Adrienn är en outstanding uppfödare som är otroligt seriös och dessutom djupt kunnig om rasen. Vi har alltid blivit bemötta med respekt, empati och kunnighet när vi vänt oss till Adrienn med frågor, vilket vi även gjort långt efter våra kattköp. Adrienn är alltid snabb med att svara och ingen fråga är för dum eller konstig.
Att skaffa en renrasig ragdoll är en dyr utgift men du får verkligen valuta för pengarna då Adrienn gör hälsotest mm på föräldrarna och kastrerar kattungarna innan leverans vilket var jätteskönt för vår del. Allt enligt regelboken och det kommer inte som någon överraskning då Adrienn ALLTID är väldigt korrekt. Adrienn föder upp hälsosamma, snälla, rastypiska katter som dessutom är väldigt vackra. Vi har inte haft något som helst problem med våra katter. Det enda vi ångrar är att vi inte skaffade den fantastiska ragdollen tidigare. Om du väljer Adrienns katteri kommer du få support och mycket glädje av dina pälsklingar.