Om mig

 

Jag som innehar stamnamnet heter Adrienn Szabo och är 43 år, mitt ursprung är från Ungern men är uppväxt sen -82 här i Göteborg/Sverige. 

jag är utbildad djurvårdare och gick utbildningen 1996-1999  på Dingle Naturbruksgymnasiet  

2013 utbildade jag mig även som undersköterska och jobbar idagsläget heltid på ett äldreboende i Mölndals stad. 

Min första katt köpte jag 2009 en huskatt flicka vid namn Sheba,

efter att jag skaffat Sheba tyckte jag hon skulle ha lite sällskap av en till katt och började då titta runt lite och fastnade då för den underbara rasen ragdoll ,

2010 tog jag kontakt med Kicki Zacharoff  S*Yamanis och fick då äran att köpa min första ragdoll hane vid namn S*Yamanis Ivan (Nemo) det var med honom jag började att gå på mina första utställningar och blev inbiten att fortsätta ställa ut och blev bekant med många andra ragdolluppfödare vilket är jättekul.

2015 blev jag tillfrågad av Doris Bratthammar S*Drillos om jag kan tänka mig att bli fodervärd och efter en del funderingar tackade jag ja, då detta var en underbar chans att lära mig mer om avel som alltid varit min dröm och att bli en uppfödare,

så december 2015 fick jag mitt Stamnamn SE*Adde's inregistrerat i Sverak och februari 2016 kom äntligen en liten katt flicka vid namn Drillos Gladys knight " Daisy"  hem till mig.

2018 fick jag min första egna kull samt köpte in min första nya avelshona vid namn S*Admire´s Dynasty och hoppas på många fler små dunbollar i famtiden. 

Jag  följer rasens  hälsoprogram och testar alla mina avelsdjur för Hcm och Pkd (hjärta och njurar) samt  Dna testar. 

 

Jag är medlem i Västsvenska kattklubben (VK) samt  Ragdollklubben

 

Jag har tillstånd att bedriva uppfödning från Länsstyrelsen enligt kap 6  

4 § djurskyddslagen

 

 

 

stamnamn A8139CF1-6AFA-4615-8349-F7D48A952F12 

 

Profilbild

IMG_7045